ETMEZSEN ETME
Assasin Hasan, bir gün ağacın altında namaz kılıyormuş. ( /GREETING1 ). Ağaçta bulunan başka bir Gabak kafalı warriorda onu izliyormuş.Namazını bitiren Assasin Hasan daha sonra namazının kabul olması için Allah'a dua etmeye başlamış. -''Allahım sen namazımı kabul et." Ağaçtaki gabak kafalı warrior: - "Etmem", diye cevap vermiş. Assasin Hasan sinirlenmiş sinirden daggerları +8 yanmış yılmamış Assasin Hasan tekrar tekrarlamış: -''Allahım sen namazımı kabul et." - "Etmem." Assasin Hasan'ın şaşkınlığı iyice artmış bir ara durumu GM'ye söylemeyi düşünmüş. Yine: - "Allahım sen namazımı kabul et", demiş.Ağaçtaki gabak kafalı warrior tekrar: - "Etmem." deyince Assasin Hasan sinirlenmiş - "Etmezsen etme. Zaten abdestsiz kılmıştım." demiş.
BENDE BİLMİYORUM
Assasin Hasan abysse giderken çölde karşına Priest Ekrem çıkar ve tanışırlar. Dupeden hackten konuşurken :
-Gel seninle birbirimize bilmece soralım, der. Önce ben sorayım, bilirsen ben sana 1gb veririm. Bilemezsen 10gb alırım.Sonra sen bana sorarsın, bilirsem10gb alırım, bilemezsem 1gb veririm.
-Tamam, der sor bakalım.
-Söyle öyleyse: Üç ayaklı boss nerede yaşar?
Priest Ekrem düşünür , bilemez :
-Al 10gb'yi.Şimdi ben de sana aynı soruyu soruyorum:Üç ayaklı boss nerede yaşar?
Assasin Hasan, hiç düşünmeden, aldığı 10gb'yi geri verir :
-Al şu 10gb'yi.Ben de bilmiyorum. der...
FULL PLATE VAR MI ?
Noob Cevat Maradonda açılan bara girer ve Barmen'e(Assasin Hasan):
- full plate var mı?
- yok..
- full plate var mı?
- yok..
- full plate var mı?
- yok..
- full plate var mı?
- yok dedik ya.. lan !
- full plate var mı?
- Lan Allah'ın noobu bi daha sorarsan sana spike çekerim.
- spike var mı?
- yok..
- full plate var mı?
BUDA ÖSS SORUSU : Ali kestiği lobodan düşen lobo pentantı 100mil coinse satmış. paranın 3/8 ile heal pot almış.5.299.999'u ile reskill yapmış. geriye kalan paranın 10mil coinsi ile mana potion almış. geriye 12.811.111 kaldığına göre heal potun tanesi kaç paradır?