Konu: Sonunda Çıktı !!! Mükemmel Özellikler *** Paz Mayıs 17, 2009 11:01 am
Database Özellikleri
* Oto Üyelik * Oto Master * İtem Kilitleme ( Kullanımı: exec item_qilit 'accountid' , 'charid' , 'itemid') * 83 Skilleri Eklendi ( Gerekli Patch: RapidShare: Easy Filehosting ) * Cadılar Bayramı ve Bayrakları Ekli * Seri Skill Engelli * Dupe Engelli * Archer Skilleri Çalışıyor * Ally De Pelerin Düşme Fix * Charlar 15 lwle Kadar Muteli Maradonda Küfürü Engellemek için ( Explerde Baya Yüksek Olcağı İçin ) * Bossların Atakları Ayarlandı * NCS Fixed ( Kullanımı: EXEC ACCOUNT_CHAR_NAME_CHANGE 'ESKINICK','YENINICK' ) * Tüm Jopların 20 Master Skilleri Aktif * Başlangıç Npsi 500 * Başlangıç Parası 100m * valkyrie Ekli * Oto 5 Lwl Olunuyor * Otomatik 1500 hp 1500 mp Veriliyor * Oto Stat( Ana Statlara 135 Veriliyor ) * Oto Skill * Servera Res De exec Res yazarsanız Genel Res Atar * Exp Zor * Drop Yarı Kolay * Usko İtemlerini Ekleyemedim Bilgisayar Kaldırmadı Ama Diğer İtemlerin Hepsi Ekli * Ardream Eklemedim Gereksiz Diye * Premium Sistemi Falan Sorunsuz Çalışıyor
Drop List:
Bulcan Türlerinden Shell(+7) Kecoon Türlerinden Takı(+1) Worm Türlerinden Kağıt Silah ( Raptor , Shart , Chitin Bow )(+7) Gold Bar Farelerdende Bişi Çıkıyodu Ama Şu An Aklımda Değil Boslardan Ne Çıkıyor Bilmiyorum Bosları Siz Ayarlayın Bi Zahmet
Değiştirilmeyecekler Ve Unutulunanlar:
* Monster Expleri Güzel Onlara Dokunmayın * Herhangi Bir evt Gerektirmiyor Gerektirse Bile Sizde Vardır * Dbde Bazı Charlar Var Onları Silin Ben Unuttum * felankor odası falan eklemedim evt istemesin die isterseniz siz ekleyin * Resim Ekliyemedim Kusura Bakmayın Malum Deneme Şansın Olmadı.....